Benvolgudes famílies:
El dia 14 de març, l’AMPA, col·laborant amb el nostre col·le, celebrarà la FESTA FALLERA, i per descomptat muntarem una falla!
Enguany el lema serà: “UNA FALLA DE CINEMA”, en ella volem reflectir la gran varietat de gèneres, títols, escenes i personatges que envolten aquest fantàstic món, homenatjant així el seté art i deixant, a la imaginació de cada xiquet i xiqueta la seua pròpia visió de tot el relacionat amb el món del cinema.
Condicions i normes:  
  • La grandària dels ninots es lliure.
  • El lliurament dels ninots es realitzarà en el despatx de l’AMPA, en horari d’atenció al públic, des del dia 5 fins al 12 de març, inclusivament.
  • Hi haurà un ninot indultatper a INFANTIL i un altre per a PRIMÀRIA, el qual serà votat pels alumnes, pares i professors que vinguen a vore la falla el mateix dia 14 de març, de 15 h a 16h. El ninot s’exposarà a l’entrada del col.le durant tot el mes de març.
  • El premi: dues entrades de cine per a cadascun dels guanyadors.
IMPORTANT: 
Per temes de seguretat la Falla no es pot cremar, per la qual cosa, una vegada finalitzat l’acte el dia 14, a les 16.30 hores, els xiquets hauran de recollir el seu ninot, en cas contrari seran reciclats.
Esperem amb molta il·lusió els vostres ninots!

 

         

Queridas familias:
El día 14 de marzo, la AMPA, colaborando con nuestro colegio, celebrará la FIESTA FALLERA, y por supuesto montaremos una falla.!
Este año el lema será: “UNA FALLA DE CINE”, en ella queremos reflejar la gran variedad de géneros, títulos, escenas, personajes que rodean este fantástico mundo, homenajeando así al séptimo arte y dejando, a la imaginación de cada niñ@ su propia visión de todo lo relacionado con el mundo del cine.
Condiciones y normas:
  • El tamaño del ninot es libre.
  • La entrega de los ninots será en el despacho del Ampa, en horario de atención al público, del día 5 de marzo al 12 de marzo, inclusive.
  • Habrá un ninot indultat para INFANTIL y otro para PRIMARIA, que será votado por los alumnos, padres y profesores que vengan a ver la falla el mismo día 14 de marzo de 15h a 16h. El ninot se expondrá en la entrada del colegio durante todo el mes de marzo.
  • El premio: dos entradas de cine para cada ganador.
IMPORTANTE:
Debido a temas de seguridad, la Falla no se puede quemar, por lo tanto, una vez finalizado el acto el día 14, a las 16.30 horas, los niños deberán recoger su ninot, en caso contrario serán reciclados.
Esperamos con mucha ilusión vuestros ninots!