Buscar

AMPA CEIP Mare Nostrum

Associació de mares i pares del col·legi CEIP Mare Nostrum | Asociación de madres y padres del colegio CEIP Mare Nostrum

Projecte educatiu del menjador | Programa anual del menjador escolar 2018-2019 | Proyecto educativo del comedor

     Ja disposem del Projecte educatiu i del Programa anual del  menjador curs 2018/2019 actualitzat.
     És important que ho llegiu amb atenció, hi ha coses que no sabreu i que segur vos sorprendran gratament.
     Ya disponemos del Proyecto educativo y del Programa anual del menjador curso 2018/2019 actualizado.
     Es importante que lo leáis con atención, hay cosas que no sabréis y que seguro os sorprenderán gratamente.

 

 

Ho teniu també en la pàgina / Lo tenéis también en la página  —->  https://ampaceipmarenostrum.wordpress.com/projecte-educatiu-del-menjador-proyecto-educativo-del-comedor/

Per a qualsevol pregunta o suggeriment utilitzar este formulari

Para cualquier pregunta o sugerencia utilizar este formulario

 

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL | CONVOCACTORIA ASAMBLEA GENERAL

DATA:  2 d´abril de 2019                                        FECHA:   2 de abril de 2019

HORA:

Primera convocatòria 16.45 hores.                    Primera convocatoria 16.45 horas

Segona convocatòria 17.00 hores.                    Segunda convocatoria 17.00 horas

ORDRE DEL DIA

1.- Informació sobre la finalització del mandat de la Junta Directiva actual (Cursos 2017/2018 y 2018/2019)

2.- Presentació Candidatures Junta Directiva Curso 2019/2020

3.- Informació sobre activitats desenvolupades per l´Ampa.

4.- Precs i preguntes

ORDEN DEL DIA

1.-  Información sobre la finalización del mandato de la Junta Directiva actual (Cursos 2017/2018 y 2018/2019)

2.- Presentación Candidaturas Junta Directiva Curso 2019/2020

3.- Información sobre actividades desarrolladas por el Ampa

4.- Ruegos y preguntas

Nota: Hi haurà servici de “guarderia” a disposició de tots aquells pares/mares que acudisquen amb els seus fills o filles.  Serà imprescindible confirmar l’assistència omplint l’autorització que apareix baix d’esta fulla, la qual es dipositarà en la bústia de  l’AMPA fins al dia 1 d´abril. PER MOTIUS D’ORGANITZACIÓ NO ES QUEDARÀ  CAP XIQUET/A ELS PARES DEL QUAL NO HAGEN EMPLENAT I ENTREGAT LA FULLA A LA BÚSTIA DE L’AMPA

Nota: Habrá un servicio de “guardería” a disposición de aquellos padres/madres que acudan con sus hijos/as.  Será imprescindible confirmar asistencia rellenando la autorización que aparece debajo de esta  hoja, que se depositará en el buzón de la AMPA hasta el día 1 de abril. POR MOTIVOS DE ORGANIZACIÓN NO SE QUEDARÁ  NINGÚN NIÑO/A QUE NO HAYA RELLENADO Y ENTREGADO  LA HOJA  EN EL BUZON DE LA AMPA.

Escola de Pasqua 2019 al Mare Nostrum | Escuela de Pascua 2019 en el Mare Nostrum

Us presentem l’Escola de Pasqua proposta per DOCENDO.

Os presentamos la Escuela de Pascua propuesta por DOCENDO.

el seu pla d’activitats  / Su plan de actividades:

i el seu projecte pedagògic / y su proyecto pedagógico:

 

     Podeu realitzar la inscripció directament a la web de Docendo o recollir la inscripció a consergeria del col·legi, emplenar-la i dipositar-la al bústia de l’AMPA o descarregant-la d’ací, emplenar-la, dipositar-la a la bústia de l’AMPA o enviar-la per correu a l’adreça de l’AMPA : ampacpmarenostrum@gmail.com.

     Podéis realizar la inscripción directamente en su web ó  recoger la inscripción en conserjería del colegio , rellenarla y depositarla en el buzon de la AMPA ó descargándola de aquí , rellenarla , depositarla en el buzón de la AMPA o enviarla por correo a la dirección de la AMPA: ampacpmarenostrum@gmail.com

Esperem que siga del vostre interés! / Esperamos que sea de vuestro interés

 

GRÀCIES a tots per participar en els Carnestoltes 2019 | GRACIAS a todos por participar en los Carnavales 2019

      Els carnestoltes 2019 van ser un èxit gràcies a vosaltres, alumnes, alumnes, pares i mares, equip docent , DOCENDO, BAILDEPORT i grup col·laborador de l’AMPA       

     Los carnavales 2019 fueron un éxito gracias a vosotros y vosotras, alumnos, alumnas, papas y mamas , equipo docente , DOCENDO, BAILDEPORT y grupo colaborador de la AMPA

                Fins a la pròxima      👋👋👋👋👋👋             Hasta la próxima

CARNESTOLTES / CARNAVALES 2019 AL MARE NOSTRUM

     El pròxim dijous dia 7 de MARÇ de 2019 a les 16.30 hores celebrarem una festa de carnestoltes al pati del CEIP MARE NOSTRUM, a la qual esteu convidades totes les famílies del Col·le.
      Hem preparat pintacares i taller de mascares perquè gaudiu grans i xicotets, tot això amenitzat per una animada BATUKADA!!!!
     A més tindrem per a berenar , coques, bufes, refrescs… tot COM SEMPRE, a preus populars.
     Enguany,  tots els Alumnes de primaria que vinguen disfressats tindran bufes /roses DEBADES!
VOS ESPEREM A TOTES I TOTS!!!
¡¡¡SUPERIMPORTANT:!!!
     Com que hi ha activitats extraescolars de 16.30 a 17.30 h, si voleu vindre a la festa i que els vostres fills/as eixe dia no hi acudisquen a l’activitat extraescolar haureu d’entregar-nos en horari d’atenció al públic o deixar-nos a la bústia de l’AMPA l’autorització signada disponible a consergeria ( o descarregar aqui ), abans del dilluns 5 de març perquè puguem comunicar-li-ho al seu tutor/a. De ser així, els xiquets i xiquetes hauran de ser recollits a les 16:30 h als llocs habituals i dirigir-se amb ells al pati on tindrà lloc la festa.
Anima’t a participar!!!
Col·labora amb nosaltres i gaudeix.

     El día 7 de marzo de 2019 a las 16.30 horas celebraremos una fiesta de carnaval en el patio del CEIP MARE NOSTRUM.
     Estáis invitad@s todas las familias del cole, hemos preparado para todos pinta caras y un taller de máscaras, para que disfrutéis grandes y pequeños, todo ello amenizado con una super BATUKADA!!!!
     Además tendremos merendola: cocas, palomitas, refrescos…  todo COMO SIEMPRE a precios populares.
     Este año todos los alumnos de primaria que vengan disfrazados tendrán palomitas GRATIS.
OS ESPERAMOS A TODOS!!!
 SUPER Importante:
     Como hay actividades extraescolares de 16.30 a 17.30 si queréis venir a la fiesta y que vuestros hijos/as ese día no vayan a la actividad extraescolar debéis entregarnos en horario de atención al público o dejar en el buzón del AMPA la autorización firmada disponible en conserjería  ( o descargar aquí ) , antes del día 5 DE MARZO  para que podamos comunicarlo a su tutor, en tal caso, los niños/as deberán ser recogidos a las 16.30 horas en los lugares habituales y dirigirse con ellos al patio donde tendrá lugar la fiesta.
Anímate a participar!!!
Colabora con nosotros y disfruta.

Les Falles/Las Fallas 2019 en el Mare Nostrum

Benvolgudes famílies:

El dia 14 de març, l’AMPA, col·laborant amb el nostre col·legi, celebrarà la FESTA FALLERA, i per descomptat muntarem una falla!

Enguany el lema serà: “UN MÓN SOSTENIBLE”, en ella volem reflectir com a través del respecte pel mediambient i del reciclatge podem aconseguir un món sostenible.
Condicions i normes:
  • La grandària del ninot és lliure.
  • El lliurament dels ninots es realitzarà al despatx de l’AMPA, en horari d’atenció al públic, del dia 5 de març al 12 de març, inclusivament.
  • Hi haurà un ninot indultat per a INFANTIL i un altre per a PRIMÀRIA, que será votat per l’alumnat, pares i mares, i professorat que vinguen a vore la falla el mateix dia 14 de març de 15h a 16h. El ninot s’exposarà en l’entrada del Col·legiduranttot el mes de març.
  • El premi serà, per cadascuna de les categories, infantil i primària, dues entrades (una infantil i una altra d’adult) per al Museu de les Ciències Príncep Felip a utilizar abans del 31 de desembre de 2019.
  • No podran participar en el concurs els ninots que es consideren realitzats exclusivament per adults.
IMPORTANT:

Per temes de seguretat, la Falla no es pot cremar, per tant, una vegada haja finalitzat l’acte, el dia 14, a les 16.30 hores, els xiquetes i les xiquetes hauran de recollir el seu ninot. En cas contrari serán reciclats.

Esperem amb molta il·lusió els vostres ninots!

Queridas familias:
El día 14 de marzo, la AMPA, colaborando con nuestro colegio, celebrará la FIESTA FALLERA, y por supuesto montaremos una falla!
Este año el lema será: “UN MUNDO SOSTENIBLE”, en ella queremos reflejar cómo a través del respeto por el medio ambiente y del reciclaje podemos lograr un mundo sostenible.
Condiciones y normas:
  • El tamaño del ninot es libre.
  • La entrega de los ninots se realizará en el despacho del AMPA, en horario de atención al público, del día 5 de marzo al 12 de marzo, inclusive.
  • Habrá un ninot indultat para INFANTIL y otro para PRIMARIA, que será votado por el alumnado, padres y madres, y profesorado que vengan a ver la falla el mismo día 14 de marzo de 15h a 16h. El ninot se expondrá en la entrada del colegio durante todo el mes de marzo.
  • El premio será, para cada una de las categorías, infantil y primaria, dos entradas (una infantil y otra de adulto) para el Museo de las Ciencias Príncipe Felipe a utilizar antes del 31 de diciembre de 2019.
  • No podrán participar en el concurso los ninots que se consideren realizados exclusivamente por adultos.
IMPORTANTE:
Debido a temas de seguridad, la Falla no se puede quemar, por lo tanto, una vez finalizado el acto el día 14, a las 16.30 horas, los niños y niñas deberán recoger su ninot. En caso contrario serán reciclados.
Esperamos con mucha ilusión vuestros ninots!

XARRADA: GESTIONANT LES MEUS EMOCIONS | CHARLA: GESTIONANDO MIS EMOCIONES

     Estimades famílies de l’alumnat del CEIP MARE NOSTRUM;
Amb la present circular ens complau informals que SERUNION donarà una XARRADA amb el títol “GESTIONANT LES MEUS EMOCIONS”; el 5 de febrer a les 16:45h. en el centre, tindrem amb una xicoteta berenar. (Comptarem amb servici de monit@r)

     Esperem la seua assistència i que la informació oferida siga del seu grat, Atentament,
L’equip de SERUNION, S.A.

   

      Estimadas familias del alumnado del CEIP MARE NOSTRUM;
Con la presente circular nos complace informales que SERUNION dará una CHARLA con el título “GESTIONANDO MIS EMOCIONES” el 5 de febrero a las 16:45h. en el centro, tendremos con una pequeña merienda. (Contaremos con servicio de monit@r).

     Esperamos su asistencia y que la información ofrecida sea de su agrado, Atentamente,

El equipo de SERUNION, S.A.

Blog de WordPress.com.

Subir ↑