El pròxim dijous dia 15 de febrer de 2018 a les 16.30 hores celebrarem una festa de  carnestoltes  al pati del CEIP MARE NOSTRUM, a la qual esteu convidades totes les famílies del Col·le.
     Hem preparat pintacares i moltes sopresses perquè gaudiu grans i xicotets, tot això amenitzat per una animada      XARANGAAAAA!!!!
     A més tindrem per a berenar  xocolate, coques, bufes, refrescs… tot COM SEMPRE, a preus populars.
     Enguany, COM A NOVETAT,  tots els adults que vinguen disfressats tindran bufes /roses DEBADES!
       🎉🎉🎭🎭🎊🎊          VOS ESPEREM A TOTES I TOTS!!!                🎉🎉🎭🎭🎊🎊

¡¡¡SUPERIMPORTANT:!!!

    Com que hi ha activitats extraescolars de 16.30 a 17.30 h, si voleu vindre a la festa i que els vostres fills eixe dia no hi acudisquen a l’activitat extraescolar haureu d’entregar-nos en horari d’atenció al públic o deixar-nos a la bústia de l’AMPA l’autorització signada que incloem en aquesta circular, abans del dilluns 12 de febrer perquè puguem comunicar-li-ho al seu tutor/a.  De ser així, els xiquets i xiquetes hauran de ser recollits a les 16:30 h als llocs habituals i dirigir-se amb ells al pati on tindrà lloc la festa.
     Anima’t a participar!!!
     Col·labora amb nosaltres i gaudeix.

     El próximo jueves día 15 de febrero de 2018 a las 16.30 horas celebraremos una fiesta de   carnaval   en el patio del CEIP MARE NOSTRUM.
     Estáis invitad@s todas las familias del cole, hemos preparado para todos pintacaras y muchas sorpresas más, para que disfrutéis grandes y pequeños, todo ello amenizado con una animada      CHARANGAAAAA!!!!
     Además tendremos para merendar: chocolate, cocas, palomitas, refrescos…  todo COMO SIEMPRE a precios populares.
     Este año COMO NOVEDAD todos los adult@s que vengan disfrazados tendrán palomitas GRATIS.
         🎉🎉🎭🎭🎊🎊         OS ESPERAMOS A TODOS!!!          🎉🎉🎭🎭🎊🎊

SUPER Importante:

     Como hay actividades extraescolares de 16.30 a 17.30 si queréis venir a la fiesta y que vuestros hij@s ese día no vayan a la actividad extraescolar debéis entregarnos en horario de atención al público o dejar en el buzón del AMPA la autorización firmada que incluimos en esta circular, antes del lunes día 12 de febrero  para que podamos comunicarlo a su tutor/a, en tal caso, los niñ@s deberán ser recogidos a las 16.30 horas en los lugares habituales y dirigirse con ellos al patio donde tendrá lugar la fiesta.
     Anímate a participar!!!
     Colabora con nosotros y disfruta.