Les AMPA dels col.les Aiora, Mare Nostrum, Les Rondalles, Santiago Grisolía, San Pedro i Serrería vos conviden a una xarrada sobre jornada continua.
Tindrà lloc al Centre de la Joventut (C/ Campoamor, 91) el dimecres 28 de febrer a las 17:30 h.
Comptarem amb la participació del professor de Sociologia de l’Educació en la UV i co-autor de l’informe sobre temps escolars Daniel Gabaldón,  i la llicenciada en Dret i Investigació de Mercats i màster en educació Fátima Navarro Moreno.
Durant la xarrada hi haurà servici de guarderia gratuït al col.legi Santiago Grisolía. Per favor, confirmeu els xiquets que es queden a la guarderia pels mitjans habituals: correu-e, bústia AMPA o en l’horari d’atenció al públic. Només caldrà indicar el nom i curs del xiquet/a.
VOS ESPEREM!
AMPA MARE NOSTRUM

     Las AMPA de los coles Aiora, Mare Nostrum, Les Rondalles, Santiago Grisolía, San Pedro y Serrería os invitan a una charla sobre jornada continua.
     Tendrá lugar en el Centro de la Juventud (C/ Campoamor, 91) el miércoles 28 de febrero a las 17:30 h.
     Contaremos con la participación del profesor de Sociología de la Educación en la UV y co-autor del informe sobre tiempos escolares Daniel Gabaldón, y la licenciada en Derecho e Investigación de Mercados y máster en educación Fátima Navarro Moreno.
     Durante la charla habrá servicio de guardería gratuito en el colegio Santiago Grisolía.
     Por favor, confirmad los niñ@s que se queden en la guardería por los medios habituales: correo-e, buzón del AMPA o en horario de atención al público. Solo hará falta indicar el nombre y el curso del niño/a.
OS ESPERAMOS!
AMPA MARE NOSTRUM.