Estimades families, como tots els anys l’AMPA i el col.legi CEIP MARE NOSTRUM organitzen la Fira del Llibre en un dia festiu i  màgic per a tots vosaltres i els vostres fills i filles.
     Cal la vostra col.laboració per poder recollir quants mes llibres millor. Vos farem entrega d’un tiquet per cada llibre donat per a que el canvieu per un altre a la Fira. 
     Recollida de llibres del 25 d’abril fins al 2 de maig tots els dies a l’AMPA de 9:00h a 10:00h
       La jornada serà extraordinària, des de les 09:30h fins a les 13:30h.
       Comptarem amb un estand de MAMÀS EN ACCIÓ on ens mostraran la seua obra social i els ajudarem amb productes per a xiquets i nadons (biberons, pipons sense usar, bolquers i productes d’higiene) .    NO S’ARREPLEGARÀ ROBA NI MENJAR.

     Estimadas familias, como todos los años la AMPA y el colegio CEIP MARE NOSTRUM organizamos la feria del Libro en un dia festivo y mágico para todos vosotros y vuestros hijos e hijas.
     Necesitamos de vuestra colaboracion para poder recoger cuantos mas libros mejor. Os entregaremos un ticket por cada libro donado para el canje por otro en la Feria. 
     Recogida de libros del 25 de abril al 2 de mayo todos los dias en la AMPA de 9:00h a 10:00h
     La jornada sera extraordinaria, desde las 09:30h hasta las 13:30h
     Contaremos con un estand de MAMÁS EN ACCIÓN donde nos mostrarán su obra  social y les ayudaremos con productos para niños y bebés (biberones, chupetes sin usar, pañales y productos de higiene). NO SE RECOGERÁ ROPA NI COMIDA.