28/10/2017  ⛹⛹⛹🏾⛹🏼

Alboraya 12-53 Benjamin Mare Nostrum

     En el primer partit de la temporada el nostre equip de benjamins de basquet, ha guanyat hui contra L’Alboraia. El Mare Nostrum estava millor físicament i tècnicament, la qual cosa permetia defendre i córrer. Bona aportació de tots els jugadors del Mare Nostrum.

En el primer partido de las temporada nuestro equipo de benjamines de basquet, ha ganado hoy contra el Alboraya. El Mare Nostrum estaba mejor física y técnicamente, lo que has permitido defender y correr. Buena aportación de todos loas jugadores del Mare Nostrum.

👏👏👏👏👏👏👏👏

Max Aub 34-74 Alevín A. Mare Nostrum

El nostre equip d’Alevins-A també va guanyar  al Max Aub. Malgrat un 5é quart un poc més fluix, l’equip va jugar molt bé, com ho demostra el boníssim resultat! Continueu així campions!

Nuestro equipo de Alevines-A también ganó al Max Aub. A pesar de un 5º cuarto un poco más flojo, el equipo jugó muy bien, como lo demuestra el buenísimo resultado! Continuar así campeones👍🏿🏀

👏👏👏👏👏👏👏👏

Molts ànims als dos equips! Us seguirem durant tota la temporada !!

⛹🏼⛹🏼⛹🏼🏀🏀🏀⛹🏼⛹🏽⛹🏾


4/11/2017    ⛹⛹⛹🏾⛹🏼

Benjamí 60-27 cb Sedavi.

Bona victòria al col.le davant el rival més dur del grup. Hem de destacar les nostres transicions, però ens falta millorar en defensa i rebot.
Amunt Mare Nostrum!
Buena victoria al cole ante el rival más duro del grupo. Debemos destacar nuestras transiciones, pero nos falta mejorar en defensa y rebote.
Arriba Mare Nostrum!

Mare Nostrum Aleví 51-44 IES Vicenta Ferrer.

El nostre equip ha començat molt bé la primera part, però en la segona s’ha relaxat i ha deixat que l’altre equip fera punts molt fàcilment.
Malgrat haver guanyat al Mare Nostrum li queda molt de camí per a millorar 👍🏿🏀
Nuestro equipo ha empezado muy bien la primera parte, pero en la segunda se ha relajado y ha dejado que el otro equipo hiciera puntos muy fácilmente.
A pesar de haber ganado en el Mare Nostrum le queda mucho camino para mejorar

10/11/2017     ⛹⛹⛹🏾⛹🏼

Alevins. Mare Nostrum 34-24 Sagrado Corazón.

Gran partit del nostre equip! La defensa i els bons atacs han fet guanyar el partit als nostres alevins.
Continueu amb esta dinàmica!
Gran partido de nuestro equipo! La defensa y los buenos ataques han hecho ganar el partido a nuestros alevines.
Continuar con esta dinámica!

18/11/2017     ⛹⛹⛹🏾⛹🏼

Mare Nostrum Alevins 46-36 Esclavas Azul

     Ens duguem a casa la 5a victòria amb una molt bona segona part respecte a la primera, on aconseguim activar-nos i adelantar-nos en el marcador.
     Nos llevemos a casa la 5ª victoria con una muy buena segunda parte respecto a la primera, donde conseguimos activarnos y adelantarnos en el marcador.

Benjamin Mare Nostrum 42-2 Esclavas

     Partit en qual som superiors física i tècnicament. Sense molta història. Hem de destacar que els nous i els més xicotets cada vegada s’animen més i busquen més tirs.
     Partido en el que somos superiores física y técnicamente. Sin mucha historia. Debemos destacar que los nuevos y los más pequeños cada vez se animan más y buscan más tiros.

24/11/2017     ⛹⛹⛹🏾⛹🏼

Aleví A 40-0 Salesianos.

     Molt bon partit dels nanos en ambdues parts del camp. Felicitar-los per acabar l’anada invictes i primers 👍🏿🏀
    Muy buen partido de los chicos en ambas partes del campo. Felicitarles por terminar la ida invictos y primeros

Sp Pascual 22-63 Benjamíns Mare nostrum

     Gran partit dels xiquets, els quals ho donen tot al camp, buscant sempre els companys desmarcats i amb una gran defensa. L’acta es tanca en l’últim quart. Tenim sensacions molt bones i un gran futur com a grup.
      Gran partido de los niños, los cuales lo dan todo en el campo, buscando siempre los compañeros desmarcados y con una gran defensa. El acta se cierra en el último cuarto. Tenemos sensaciones muy buenas y un gran futuro como grupo.

16/12/2017     ⛹⛹⛹🏾⛹🏼

Sedavi 25-38 Benjamí
Partit complicat a causa de les moltes baixes importants que teníem però els més petits van estar a l’altura supliendolos.
Gran inici liderats per Pablo que va estar molt encertat amb els tirs i deslligant com a gran anotador, a la segona part destacar a Joan que estava imparable regatejant rivals.
Gran treball dels xavals i pràcticament primers de grup

Sedavi 25-38 Benjamín
Partido complicado debido a las muchas bajas importantes que teníamos pero los más pequeños estuvieron a la altura supliendolos.
Gran inicio liderados por Pablo que estuvo muy acertado con los tiros y desatandose como gran anotador, en la segunda parte destacar a Juan que estaba imparable regateando rivales.
Gran trabajo de los chavales y prácticamente primeros de grupo

El nostre bàsquet:  10/01/2018     ⛹⛹⛹🏾⛹🏼

     IES Vicenta Ferrer 56-68 Aleví A Mare Nostrum. Partit on comencem molt fluixets (es nota que venim de les vacances de Nadal), però després d’una xicoteta reestructuració aconseguim treure avantatge per guanyar el partit «còmodament».

⛹🏻‍🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀⛹🏻‍

     IES Vicenta Ferrer 56-68 Alevín A Mare Nostrum. Partido donde empezamos muy flojos (se nota que venimos de las vacaciones de Navidad), pero después de una pequeña reestructuración conseguimos sacar ventaja para ganar el partido «cómodamente».


Jornada:   13/01/2018     ⛹⛹⛹🏾⛹🏼

Sagrada Familia 14-54 Aleví A Mare Nostrum.

     Arriba la novena victòria! Fins ara el millor dels partits pel que fa a la defensa i a l’atac. Correm, passem la pilota i la furtem, anotem per guanyar el partit més que sobrats!

     Hasta ahora el mejor de los partidos, defensa y ataque de equipo. Corremos, pasamos, robamos, anotamos para ganar el partido más que de sobra
Llega la 9a con un rendimiento más que brutal

Jornada:   20/01/2018     ⛹⛹⛹🏾⛹🏼

 Esclavas 4-44 Benjamí M Nostrum
     Tancada l’acta en el tercer sisé. Intentem que els que no han anotat fiquen canastres.Els prebenjamins bé: un d’ells ha anotat 6 punts. Esperant amb ganes la fase dels primers per a vore el competitiu que poden arribar a ser.

     Cerrada el acta en el tercer sexto. Intentamos que los que no han anotado metan canastas. Los prebenjamines bien: uno de ellos anotó 6 puntos. Esperando con ganas la fase de los primeros para ver lo competitivo que pueden llegar a ser.

💪💪⛹🏻‍⛹🏻‍🏀🏀🏀🏀🏀🏀⛹‍⛹‍💪💪


Jornada:   20/01/2018     ⛹⛹⛹🏾⛹🏼

Esclavas azul 38-68 Alevin M Nostrum 
   Gran partit dels xiquets malgrat ser una setmana extranya. Brutal en anotació i en defensa contra un equip de xiques molt lluitador.
      Gran partido de los nanos a pesar de ser una semana rara. Brutal en anotación y en defensa contra un equipo de chicas muy luchador.

💪💪⛹🏻‍⛹🏻‍🏀🏀🏀🏀🏀🏀⛹‍⛹‍💪💪