ESCOLA DE PARES / MARES CURS 2017/2018

Organitzada per l’Ajuntament de València.

     L’escola de pares està dirigida als pares i mares de xiquets i xiquetes en edat escolar i té com a finalitat oferir als pares informació i coneixements sobre temes relacionats amb l’educació i formació dels nostres fills, així com promoure un enriquiment a través de l’intercanvi de experiències entre mares i fills.

    Es realitzaran 8 sessions amb temes com socialització, paternitat responsable, relacions entre pares i fills …, i és totalment GRATUÏTA.

     més informació:

 

     Si estàs interessat o interessada has de presentar la sol·licitud  entre els dies 28 de setembre i 6 d’octubre a l’AMPA en horari d’atenció al públic, al correu de l’AMPA o mitjançant correu electrònic ampacpmarenostrum@gmail.com

Si vols descarregar-te el full de sol·licitud està a: 

Es necessiten un mínim de 20 participants perquè l’escola de pares es realitze.

¡ ANIMA’T !          


ESCUELA DE PADRES/MADRES CURSO 2017/2018

 Organizada por el Ayuntamiento de Valencia.

   

     La escuela de padres está dirigida para los padres y madres de niñ@s en edad escolar y tiene por finalidad ofrecer a los padres información y conocimientos sobre temas relacionados con la educación y formación de nuestros hij@s, así como promover un intercambio enriquecedor de experiencias entre madres y padres.

     Se realizarán 8 sesiones con temas tales como socialización, paternidad responsable, relaciones entre padres e hijos…, y es totalmente GRATUITA.

     más información:

    

     Si estás interesad@ debes presentar la hoja de solicitud entre los días 28 de septiembre y 6 de octubre en el AMPA en el horario de atención al público, en el buzón del AMPA o mediante correo electrónico ampacpmarenostrum@gmail.com

     Si quieres descargarte la hoja de solicitud es esta : 

Se necesitan un mínimo de 20 participantes para que la escuela de padres se realice.

¡ ANIMATE !

Llibres recomanats ( curs anterior ):  /  Libros recomendados ( curso anterior ):

libro-1 libro2