El pròxim dijous dia 7 de MARÇ de 2019 a les 16.30 hores celebrarem una festa de carnestoltes al pati del CEIP MARE NOSTRUM, a la qual esteu convidades totes les famílies del Col·le.
      Hem preparat pintacares i taller de mascares perquè gaudiu grans i xicotets, tot això amenitzat per una animada BATUKADA!!!!
     A més tindrem per a berenar , coques, bufes, refrescs… tot COM SEMPRE, a preus populars.
     Enguany,  tots els Alumnes de primaria que vinguen disfressats tindran bufes /roses DEBADES!
VOS ESPEREM A TOTES I TOTS!!!
¡¡¡SUPERIMPORTANT:!!!
     Com que hi ha activitats extraescolars de 16.30 a 17.30 h, si voleu vindre a la festa i que els vostres fills/as eixe dia no hi acudisquen a l’activitat extraescolar haureu d’entregar-nos en horari d’atenció al públic o deixar-nos a la bústia de l’AMPA l’autorització signada disponible a consergeria ( o descarregar aqui ), abans del dilluns 5 de març perquè puguem comunicar-li-ho al seu tutor/a. De ser així, els xiquets i xiquetes hauran de ser recollits a les 16:30 h als llocs habituals i dirigir-se amb ells al pati on tindrà lloc la festa.
Anima’t a participar!!!
Col·labora amb nosaltres i gaudeix.

     El día 7 de marzo de 2019 a las 16.30 horas celebraremos una fiesta de carnaval en el patio del CEIP MARE NOSTRUM.
     Estáis invitad@s todas las familias del cole, hemos preparado para todos pinta caras y un taller de máscaras, para que disfrutéis grandes y pequeños, todo ello amenizado con una super BATUKADA!!!!
     Además tendremos merendola: cocas, palomitas, refrescos…  todo COMO SIEMPRE a precios populares.
     Este año todos los alumnos de primaria que vengan disfrazados tendrán palomitas GRATIS.
OS ESPERAMOS A TODOS!!!
 SUPER Importante:
     Como hay actividades extraescolares de 16.30 a 17.30 si queréis venir a la fiesta y que vuestros hijos/as ese día no vayan a la actividad extraescolar debéis entregarnos en horario de atención al público o dejar en el buzón del AMPA la autorización firmada disponible en conserjería  ( o descargar aquí ) , antes del día 5 DE MARZO  para que podamos comunicarlo a su tutor, en tal caso, los niños/as deberán ser recogidos a las 16.30 horas en los lugares habituales y dirigirse con ellos al patio donde tendrá lugar la fiesta.
Anímate a participar!!!
Colabora con nosotros y disfruta.