Benvolgudes famílies:

El dia 14 de març, l’AMPA, col·laborant amb el nostre col·legi, celebrarà la FESTA FALLERA, i per descomptat muntarem una falla!

Enguany el lema serà: “UN MÓN SOSTENIBLE”, en ella volem reflectir com a través del respecte pel mediambient i del reciclatge podem aconseguir un món sostenible.
Condicions i normes:
  • La grandària del ninot és lliure.
  • El lliurament dels ninots es realitzarà al despatx de l’AMPA, en horari d’atenció al públic, del dia 5 de març al 12 de març, inclusivament.
  • Hi haurà un ninot indultat per a INFANTIL i un altre per a PRIMÀRIA, que será votat per l’alumnat, pares i mares, i professorat que vinguen a vore la falla el mateix dia 14 de març de 15h a 16h. El ninot s’exposarà en l’entrada del Col·legiduranttot el mes de març.
  • El premi serà, per cadascuna de les categories, infantil i primària, dues entrades (una infantil i una altra d’adult) per al Museu de les Ciències Príncep Felip a utilizar abans del 31 de desembre de 2019.
  • No podran participar en el concurs els ninots que es consideren realitzats exclusivament per adults.
IMPORTANT:

Per temes de seguretat, la Falla no es pot cremar, per tant, una vegada haja finalitzat l’acte, el dia 14, a les 16.30 hores, els xiquetes i les xiquetes hauran de recollir el seu ninot. En cas contrari serán reciclats.

Esperem amb molta il·lusió els vostres ninots!

Queridas familias:
El día 14 de marzo, la AMPA, colaborando con nuestro colegio, celebrará la FIESTA FALLERA, y por supuesto montaremos una falla!
Este año el lema será: “UN MUNDO SOSTENIBLE”, en ella queremos reflejar cómo a través del respeto por el medio ambiente y del reciclaje podemos lograr un mundo sostenible.
Condiciones y normas:
  • El tamaño del ninot es libre.
  • La entrega de los ninots se realizará en el despacho del AMPA, en horario de atención al público, del día 5 de marzo al 12 de marzo, inclusive.
  • Habrá un ninot indultat para INFANTIL y otro para PRIMARIA, que será votado por el alumnado, padres y madres, y profesorado que vengan a ver la falla el mismo día 14 de marzo de 15h a 16h. El ninot se expondrá en la entrada del colegio durante todo el mes de marzo.
  • El premio será, para cada una de las categorías, infantil y primaria, dos entradas (una infantil y otra de adulto) para el Museo de las Ciencias Príncipe Felipe a utilizar antes del 31 de diciembre de 2019.
  • No podrán participar en el concurso los ninots que se consideren realizados exclusivamente por adultos.
IMPORTANTE:
Debido a temas de seguridad, la Falla no se puede quemar, por lo tanto, una vez finalizado el acto el día 14, a las 16.30 horas, los niños y niñas deberán recoger su ninot. En caso contrario serán reciclados.
Esperamos con mucha ilusión vuestros ninots!