Benvolgudes famílies:

El dia 22 de Juny acaba el col·le!!!!!

I  l’AMPA vol celebrar-ho  d’allò més bé, com altres anys, amb una festa!!!!!
     Enguany hem preparat moltes novetats que inclouen entre altres coses una festa de l’escuma!!!
     Tindrem una gran gimcana guiada per monitors/es, i es formaran diversos equips els quals hauran de superar diverses proves, junt amb unflables aquàtics.
     Per als més xicotets hi haurà una secció de pintacares i piscina infantil.
     La festa de l’aigua, començarà a les 17.30, i acabarà a les 19.30 h, després qui vulga podrà anar a casa per canviar-se de roba o quedar-se al col.le fins a les  21.30 que començarà el sopar d’aixella amenitzada per una super discomòbil amb animadors/es  per als xiquets i xiquetes!
La festa acabarà a les 00.00 h.
  • Notes importants:
  1. És obligatori que els xiquets i xiquetes acudisquen acompanyats per un adult/a.
  2. Per a la festa de l’aigua és imprescindible vindre amb roba adequada per a l’esdeveniment, en cas contrari no es permetrà disfrutar de les activitats per motius de seguretat.
  3. Es recomana vindre amb: crema solar posada des de casa, banyador o roba que es puga mullar, calçat adequat, com espardenyes, escarpins o sandàlies que es nuguen al peu, per evitar relliscar-se. No es permetran  sandàlies de dit que se n’isquen del peu.
           🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝
Queridas familias:

El día 22 de Junio acaba el cole!!!!!

Y  la AMPA quiere celebrarlo a lo grande como otros años con una fiesta!!!!!
     Este año hemos preparado muchas novedades que incluyen entre otras cosas una fiesta de la espuma!!!
     Tendremos una gran gymcana guiada por monitores, que formaran varios equipos que tendrán que superar varias pruebas, junto con hinchables acuáticos.
     Para los más peques tendremos una sección de pintacaras y piscina infantil.
     La fiesta del agua, empezará a las 17:30, y acabará a las 19:30, después quién  quiera podrá ir a casa a cambiarse de ropa o quedarse en el cole hasta las  21:30 que dará comienzo la cena de sobaquillo amenizada por una super discomóvil con animadores para los niños!
La juerga se dará por finalizada a las 00:00.
  • Notas importantes:
  1. Es obligatorio que los niños y niñas acudan acompañados por un adulto/a.
  2. Para la fiesta del agua es imprescindible venir con ropa adecuada para el evento, en caso contrario no se permitirá disfrutar de la misma por motivos de seguridad.
  3. Se recomienda venir con: crema solar puesta desde casa, bañador o ropa que se pueda mojar, calzado adecuado, como zapatillas (se van a chopar) escarpines o sandalias que se aten al pie, para evitar resbalones. No se aceptaran sandalias de dedo que se salgan del pie.