Benvolgudes famílies:
     El dia 21 d’abril, l’AMPA, celebrarà com altres anys la nostra famosa FIRA DEL LLIBRE, des de les 10  fins a les 13.30 hores, per a la qual hem preparat un muntó d’activitats.
     Entre altres activitats, i oferit per CLARION, tindrem un taller de contacontes per als més menuts, i per als més grans comptarem amb la visita de l’escriptora ALICIA GARCÍA HERRERA. A més, podrem gaudir amb el concert oferit per l’Escola de música ANDANTINO.
     Tampoc ens faltarà esmorzar, begudes, roses…  a preus populars.
     Per organitzar la fira necessitem, com sempre,   la vostra col·laboració,  fent-nos arribar els vostres llibres, còmics, contes… en horari d’atenció al públic.
Data de recollida: 
  • Des del dia 27 de març fins al 10 d’abril, ambdós inclosos.
     Com a premi per la vostra col·laboració, amb cadascun dels llibres utilitzats que ens entregueu, vos regalarem un val per a bescanviar-lo per un altre llibre el dia de la fira.
     Esperem amb molta il·lusió la vostra col·laboració i desitgem que disfruteu d’un meravellós dia de fira!!!!
 
     Queridas familias:
     El día 21 de abril, la AMPA, celebrará, como otros años, nuestra famosa FERIA DEL LIBRO, desde las 10 hasta las 13.30 horas, para la cual hemos preparado un montón de propuestas.
     Entre otras actividades, y ofrecido por CLARION, tendremos un taller de cuentacuentos para los más pequeños, y para los más mayores contaremos con la visita de la escritora ALICIA GARCÍA HERRERA. Además, podremos disfrutar con el concierto ofrecido por la Escuela de música ANDANTINO.
     Tampoco nos faltará almuerzo, bebidas, palomitas…  a precios populares.
     Para organizar la feria necesitamos, como siempre, vuestra colaboración, haciéndonos llegar vuestros libros, cómics, cuentos…en horario de atención al público.
Fecha de recogida: 
  • Desde el día 27 de marzo hasta el 10 de abril, ambos inclusive.
     Como premio por vuestra colaboración, con cada libro usado que nos entreguéis, os regalaremos un vale para cambiarlo por otro libro el día de la feria.
     Esperamos con mucha ilusión vuestra colaboración y deseamos que disfrutéis de un estupendo día de feria !!!