18/11/2017     ⛹⛹⛹🏾⛹🏼

Mare Nostrum Alevins 46-36 Esclavas Azul

     Ens duguem a casa la 5a victòria amb una molt bona segona part respecte a la primera, on aconseguim activar-nos i adelantar-nos en el marcador.
     Nos llevemos a casa la 5ª victoria con una muy buena segunda parte respecto a la primera, donde conseguimos activarnos y adelantarnos en el marcador.

Benjamin Mare Nostrum 42-2 Esclavas

     Partit en qual som superiors física i tècnicament. Sense molta història. Hem de destacar que els nous i els més xicotets cada vegada s’animen més i busquen més tirs.
     Partido en el que somos superiores física y técnicamente. Sin mucha historia. Debemos destacar que los nuevos y los más pequeños cada vez se animan más y buscan más tiros.

24/11/2017     ⛹⛹⛹🏾⛹🏼

Aleví A 40-0 Salesianos.

     Molt bon partit dels nanos en ambdues parts del camp. Felicitar-los per acabar l’anada invictes i primers 👍🏿🏀
    Muy buen partido de los chicos en ambas partes del campo. Felicitarles por terminar la ida invictos y primeros

Sp Pascual 22-63 Benjamíns Mare nostrum

     Gran partit dels xiquets, els quals ho donen tot al camp, buscant sempre els companys desmarcats i amb una gran defensa. L’acta es tanca en l’últim quart. Tenim sensacions molt bones i un gran futur com a grup.
      Gran partido de los niños, los cuales lo dan todo en el campo, buscando siempre los compañeros desmarcados y con una gran defensa. El acta se cierra en el último cuarto. Tenemos sensaciones muy buenas y un gran futuro como grupo.

Toda la liga / tota la lliga —–>