Benvolgudes famílies,

“PayaSOSpital” és una ONG valenciana que duu endavant, amb pallassos professionals remunerats, un programa d’actuacions regulars en cadascuna de les habitacions dels xiquets/es hospitalitzats en sis centres de València, Alacant i Castelló, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels xicotets pacients i les seues famílies.

L’Ampa del CEIP Mare Nostrum, vos convida a col·laborar amb la causa amb la finalitat de recaptar els fons necessaris per a  continuar portant la il·lusió a aquests xiquets/es, molts d’ells ingressats per càncer o altres malalties greus.

Per això posarem a la venda un CALENDARI SOLIDARI 2018 de sobretaula, a 3€ cadascun.

Horari de venda: Dimarts i dijous, al Centre (Ampa) en l´horari habitual.

En agraïment a la nostra col·laboració, “Payasospital” ens visitarà, amb els seus pallassos, al col·le si aconseguim una venda mínima de 200 calendaris. A més, el col·le que més calendaris haja venut, rebrà un nas de pallasso per cada alumne/a i cada professor/a i un bonic diploma.

Animeu-vos a col·laborar, el somriure dels xiquets/es ho mereix!!

Estimadas familias:

PayaSOSpital es una ONG valenciana que lleva adelante, con payasos profesionales remunerados, un programa de actuaciones regulares en cada una de las habitaciones de los niños hospitalizados en seis centros de Valencia, Alicante y Castellón, con el objetivo de mejorar la calidad de vida de los pequeños pacientes y sus familias.

El Ampa del Ceip Mare Nostrum, os invita a colaborar en la causa con el fin de recaudar los fondos necesarios para continuar llevando la ilusión a estos niños, muchos de ellos ingresados por cáncer u otras enfermedades graves.

Para ello vamos a poner a  la venta un CALENDARIO SOLIDARIO 2018 de sobremesa, a 3€ cada uno.

Horario de venta: Martes y Jueves en horario habitual del Ampa.

En agradecimiento a nuestra colaboración, Payasospital nos visitará con sus payasos en el cole si tenemos una venta mínima de 200 calendarios. Además, el cole que más calendarios venda, recibirá una nariz de payaso para cada alumno y cada profesor, además de un bonito diploma.

Animaros a colaborar, la sonrisa de los niños lo merece!!