Estimades famílies:
      L’extraescolar A.F.B.  (Activitat física de base) de Municipals que s’impartix dimarts i dijous de 16:30h a 17:30h per al cicle d’infantil ( nascuts en el 2012 i 2013 ), està un poc justa de participants i les Escoles Esportives Municipals ens oferixen la possibilitat de provar durant les tres pròximes setmanes de forma GRATUÏTA i sense compromís.
      Si esteu interessats, envieu un correu a: ampacpmarenostrum@gmail.com o deixeu una nota a la bústia de l’AMPA amb les dades del xiquet/a i els dies que desitja assistir, dimarts i/o dijous.
      NO DEIXEU PASSAR L’OPORTUNITAT!!!!

Salutacions del vostre equip de l’AMPA.


PRUEBA TRES SEMANAS,  SIN COMPROMISO, ACTIVIDAD FISICA DE BASE DE EEDDMM

      Estimadas familias:
      La extraescolar de A.F.B.  de Municipales que se imparte los martes y jueves de 16,30h a 17,30h para el ciclo de infantil ( nacidos en 2012 y 2013 ), está un poco justa de participantes y las EEDDMM nos ofrecen la posibilidad de probar durante las tres próximas semanas de forma GRATUITA y sin compromiso.
      Si estáis interesados enviad correo a: ampacpmarenostrum@gmail.com o dejad nota en el buzón de la AMPA con los datos del niño y los días que desea asistir, martes y/o jueves.
      NO DEJÉIS PASAR LA OPORTUNIDAD!!!!

Saludos de vuestro equipo del AMPA