Estimades famílies ,

     vos convoquem a l’Assemblea General de l’AMPA el dijous     14 de setembre a les 16h      i com a únic punt del dia : presentació de la nova AMPA 2017-2019 i acceptació de noves candidatures si les haguera. Vos animem que assistiu , vos resoldrem els dubtes que pogueren haver-hi i prendrem bona nota de totes les propostes i suggeriments que ens feu .

    Vos esperem!!

               L’AMPA som tots!!

PD.
     Acordaros d’omplir la fitxa de soci i pagar la quota quant antes nos ajudarà a fer que siga més fàcil el repartiment d’agendes gratuïtes als socis per als alumnes de primària. Gràcies.

 

Estimadas familias ,

     os convocamos a la Asamblea General de la AMPA el jueves      14 de septiembre a las 16h       y como único punto del día : presentación de la nueva AMPA 2017-2019 y aceptación de nuevas candidaturas si las hubiera. Os animamos a que asistáis , os resolveremos las dudas que pudieran haber y tomaremos buena nota de todas las propuestas y sugerencias que nos hagáis

Os esperamos !!

           La AMPA somos todos !!

PD.
     Acordaros de rellenar la ficha de socio y pagar la cuota cuanto antes nos ayudará a que sea más facil el reparto de agendas gratuitas a los socios para los alumnos de primaria. Gracias.