La Regidoria de Sanitat, Salut i Esports posa a disposició del nostre col·legi la possibilitat de realitzar una activitat anomenada «Al eixir de classe» d’oci alternatiu vinculada a la prevenció de drogodependències de l’Ajuntament de València, que es duria a terme en el nostre cole, de manera GRATUÏTA i durant tot el curs 2017/2018, en horari d’extraescolar (dos dies per setmana de 16:30 a 18:00h) , per a xiquets de 8 a 12 anys.

     Per a poder sol·licitar-la i que ens la concedisquen, s’ha de presentar llistat d’alumnes interessats (màxim 30 i per ordre de sol·licitud en cas de sobrepassar la ràtio) . Tenim de termini fins al dia 26 de maig.

     Pel caràcter gratuït d’esta i el contingut encaminat al desenrotllament afectiu-social, autocontrol, autoestima, empatia, etc., creiem que és una oportunitat que hem d’aprofitar i aconseguir un nombre mínim d’alumnes per a sol·licitar-la.

     Les famílies interessades d’alumnes entre 8 i 12 anys han de enviar un correu a l’AMPA indicant el nom de l’alumne i l’edat, a la direcció: ampacpmarenostrum@gmail.com.

     Les sol·licituds s’atendran per ordre rigorós d’arribada i han de ser per e-mail.

 

Mes informació / Mas información  —>    

 

 La Concejalia de Sanidad, Salud y Deportes pone a disposición de nuestro colegio la posibilidad de realizar una actividad llamada «Al salir de clase» de ocio alternativo vinculada a la prevención de drogodependencias del Ayuntamiento de Valencia, que se llevaría a cabo en nuestro cole, de manera GRATUITA y durante todo el curso 2017/2018, en horario de extraescolar (dos días por semana de 16:30 a 18:00h), para niños de 8 a 12 años.

     Para poder solicitarla y que nos la concedan, se ha de presentar listado de alumnos interesados (máximo 30 y por orden de solicitud en caso de sobrepasar la ratio). Tenemos de plazo hasta el día 26 de mayo.
     Por el carácter gratuito de esta y el contenido encaminado al desarrollo afectivo-social, autocontrol, autoestima, empatía, etc., creemos que es una oportunidad que debemos aprovechar y conseguir un número mínimo de alumnos para solicitarla.

     Las familias interesadas de alumnos entre 8 y 12 años deben  mandar un correo al AMPA indicando el nombre del alumno y la edad, a la dirección:    ampacpmarenostrum@gmail.com.    Las solicitudes se atenderán por orden riguroso de llegada y deben ser por e-mail.


Pots utilitzar este formulari per a la sol·licitud de l’extraescolar:

Puedes utilizar este formulario para la solicitud de la extraescolar: