Demà, dijous 9 de març, la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, ha convocat una Vaga General per la derogació de la LOMQE i en defensa de l’Escola Pública en tots els nivells educatius (des d’Infantil fins a Estudis Universitaris) per a tota la Comunitat Educativa (Alumnes, Docents, cos administratiu i la resta de personal del centre) i una Manifestació el mateix dia 9 de març a les 18:30 amb eixida de la Plaça Sant Agustí. Per això adjuntem el comunicat Oficial de la Plataforma i El Suport mostrat per FAMPA-Valencia. Des de l’AMPA MARE NOSTRUM recolzem La Vaga General i ens sumem a esta protesta, no obstant això, la decisió de secundar la vaga per part de cada família és lliure. Ens consta que en al nostre centre hi haurà docents, personal i famílies que la duran a terme, per la qual cosa el col·legi ha de garantir els serveis mínims perquè tots els alumnes puguen exercir el seu dret a la vaga.

Mañana, jueves 9 de marzo, la Plataforma en Defensa de la Enseñanza Pública, ha convocado una Huelga General por la derogación de la LOMCE y en defensa de la Escuela Pública en todos los niveles educativos (desde Infantil hasta Estudios Universitarios) para toda la Comunidad Educativa (Alumnos/as, Docentes, cuerpo administrativo y demás personal del centro) y una Manifestación el mismo día 9 de marzo a las 18:30 con salida de la Plaza San Agustín.
Por ello adjuntamos el comunicado Oficial de la Plataforma y el Apoyo mostrado por FAMPA-Valencia.
Desde la AMPA MARE NOSTRUM apoyamos la Huelga General y nos sumamos a esta protesta, no obstante, la decisión de secundar la huelga por parte de cada familia es libre.
Nos consta que en nuestro centro habrá docentes, personal y familias que la llevarán a cabo, por lo que el colegio ha de garantizar los servicios mínimos para que todos los alumnos y alumnas puedan ejercer su derecho a la huelga.