Com ja vam fer l’any passat, l’AMPA va a realitzar una festa de Carnestoltes el pròxim Dijous 2 de Març de 16.30 a 18.30h. Esteu tots els alumnes i les famílies convidades a disfressar-se i participar de la Xaranga que amenitzarà la nostra festa. Hi haurà photocall, taller de màscares gratuït oferit per Top Trainers i berenar a preus populars!!

       Aquest any com a novetat, incorporem un Concurs de Comparses per a les famílies. La participació será en representació de cada classe i el premi consistirà en un Lot Sorpresa per a utilitzar en la classe guanyadora. Les bases del concurs son:

            -Com a mínim 5 adults per comparsa i xiquets sense límits.

            -Han d’anar tots iguals disfressats.

            -Es premiarà l’ingeni i gràcia del conjunt.

            Animeu-vos a participar i crear la comparsa més original!! Hi haurà 1 premi per a Infantil i un altre per a Primària.

            Vos esperem!!


Queridas familias:

Como ya hicimos el año pasado, la AMPA va a realizar una fiesta de Carnavales el Jueves 2 de marzo de 16.30 a 18.30h. Están todos los alumnos y las familias invitados a disfrazarse y participar de la Charanga que amenizará nuestra fiesta. Habrá photocall, taller de máscaras gratuito ofrecido por Top Trainers y merienda a precios populares.

            Este año como novedad, incorporamos un Concurso de Comparsas para las famílias. La participación será en representación de cada clase y el premio consistirá en un Lote Sorpresa para utilizar en la clase ganadora. Las bases del concurso son:

                -Mínimos 5 participantes adultos por comparsa y niños sin límite.

            -Tienen que ir todos iguales disfrazados.

            -Se premiará el ingenio y gracia del conjunto.

            Animaros a participar y crear la comparsa más original!! Habrá 1 premio para Infantil y otro para Primaria.

Os esperamos!!