Xarrada Gratuïta

Enfrontar l’Acaçament Escolar des d’una Nova Perspectiva: Ferramentes per a les Famílies i l’Escola.

T’esperem, el dia 30 de novembre a les 18 hores. L’assistència és gratuïta, només et demanem que confirmes la teua assistència enviant un mail a:  atencioncliente@institutoiase.com

Com és possible que un xiquet arribe a comportar-se de forma violenta, presencial o virtualment, arribant a l’agressió verbal o física a una tercera persona?

Perquè un xiquet aguanta les agressions d’un altre sense atrevir-se a denunciar la situació davant dels seus pares o professors?

La societat en el seu conjunt està mostrant una major preocupació pel problema de la violència en l’entorn escolar, pel fet que les seues implicacions transcendixen als àmbits personals i familiars del xiquet.

La majoria de pares no poden imaginar que la seua filla o fill pot estar sent víctima de l’acaçament escolar, ni de bon tros que fóra l’agressor ni tampoc que poguera ser un observador que col·labora mantenint esta situació. En esta xarrada analitzarem què hi ha darrere dels diferents tipus de conducta que es presenten en estes situacions.

Des d’un punt de vista pràctic i per que podeu emportar-vos a casa pautes, estratègies per a aplicar-les en l’entorn familiar i previndre, detectar o inclús evitar que els vostres fills i filles puguen arribar a convertir-se en observadors, víctimes o agressors. Per a això vos proporcionarem indicadors per mitjà dels que detectar si està el vostre fill en qualsevol d’estes situacions.

A qui està dirigida esta xarrada?

Estes xarrades estan dirigides a docents i pares de: D’Educació Primària i Secundària.

T’esperem”

2016-11-29-photo-00018195

Charla Gratuita

Enfrentar el Acoso Escolar desde una Nueva Perspectiva: Herramientas para las Familias y la Escuela. Te esperamos, el día 30 de noviembre a las 18 horas. La asistencia es gratuita, sólo te pedimos que confirmes tu asistencia enviando un mail a: atencioncliente@institutoiase.com

¿Cómo es posible que un niño llegue a comportarse de forma violenta, presencial o virtualmente, llegando a la agresión verbal o física a una tercera persona?¿Porqué un niño aguanta las agresiones de otro sin atreverse a denunciar la situaciónante sus padres o profesores.

La sociedad en su conjunto está mostrando una mayor preocupación por el problema de la violencia en el entorno escolar, debido a que sus implicaciones trascienden a los ámbitos personales y familiares del niño.

La mayoría de padres no pueden imaginar que su hija o hijo puede estar siendo víctima del acoso escolar, ni mucho menos que fuese el agresor ni tampoco que pudiera ser un observador que colabora manteniendo esta situación.

En esta charla analizaremos qué hay detrás de los diferentes tipos de conducta que se presentan en estas situaciones.

Desde un punto de vista práctico y que podáis llevaros a casa pautas, estrategias para aplicarlas en el entorno familiar y prevenir, detectar o incluso evitar que vuestros hijos e hijas puedan llegar a convertirse en observadores, víctimas o agresores. Para ello os proporcionaremos indicadores mediante los que detectar si está vuestro hijo en cualquiera de estas situaciones.

¿A quién está dirigida esta charla?  Estas charlas están dirigidas a docentes y padres de: De Educación Primaria y Secundária

Te esperamos