Eres original? Sents que tens un artista dins i ho vols mostrar? Doncs esta és la teua oportunitat!! Concurs per a tots els alumnes, infantil i primària.

Enguany el lema és: Foto Familiar Nadalenca.

Teniu des del dia 1 de Desembre fins al dia 16 per a entregar les vostres fotos familiars en format de 10×15 en Consergeria de 9 a 10h (no s’admetrà un altre format). Darrere de la foto caldrà especificar nom i curs de l’alumne. Seran premiades les fotos més divertides i originals!!

Entregarem primer i segon premi per cicle de Primària i per cicle d’Infantil. L’entrega de premis es realitzarà el dia 22 de Desembre en la Festa de Nadal del cole.

Animeu-vos a participar!!

************************************************************************************************

CONCURSO DE NAVIDAD:   SÚPER FOTO FAMILIAR NAVIDEÑA!!

Eres original? Sientes que tienes un artista dentro y lo quieres mostrar? Pues esta es tu oportunidad!! Concurso para todos los alumnos,  infantil y primaria.

Este año el lema es: Foto Familiar Navideña.

Tenéis desde el día   1 de Diciembre hasta el día 16 para entregar vuestras fotos familiares en formato de 10×15 en  Conserjería de 9 a 10h (no se admitirá otro formato).  Detrás de la foto habrá que especificar nombre y curso del alumno.  Serán premiadas las fotos más divertidas y originales!!

Entregaremos primer y segundo premio por ciclo de Primaria y por ciclo de Infantil.  La entrega de premios se realizará el día 22 de Diciembre en la Fiesta de Navidad del cole.

Animaros a participar!!